måndag 25 januari 2016

Presentation av nya skolbibliotekarien Elin

Det har varit lugnt på bloggen ett tag nu när Nöbbelövs bibliotek som skolbiblioteket har varit en del av har packats ner för att vara stängt för renovering. Men skolbiblioteket finns kvar men har fått flytta till ett mycket mindre rum där det bara får plats med två hyllor. Nytt är också att Karin som varit skolbibliotekarie i några år nu har slutat för att börja jobba på Stadsbiblioteket och ny skolbibliotekarie är Elin som nu har börjat jobba. Så det är mycket som är nytt och lite osäkert men det kommer säkert bli bra. Så nu säger jag, Karin, tack för många fina stunder på Hubertusgården och önskar Elin lycka till! Här kommer en presentation av Elin:

Hej!
Jag heter Elin och är den nya skolbibliotekarien. Jag har arbetat som barnbibliotekarie i några år och ser nu verkligen framemot att arbeta här hos er på skolan. Jag bor i Lund och det var också här som jag läste till bibliotekarie. Förutom att jag älskar att läsa, gå på teater, inredning och mode så älskar jag djur, har ridit i många år och har en liten hund - mopsen Doris!

Jag började jobba här på Hubertusgården förra veckan och har känt mig varmt välkommen mitt i byggröran. Eftersom vi just nu inte har något fysiskt bibliotek kommer jag att vara ute mycket i klasserna och biblioteksbussen kommer att komma hit på onsdagsförmiddagar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar