onsdag 30 maj 2012

Mörkt liv

Författare: Kat Falls
Förlag: B Wahlströms

Blod droppade från varenda yta i förrådsrummet både väggar, bänkar och skåp. Vått och glänsande bildade det pölar runt malmtetningsverketstygen som låg kringströdda på golvet.

Kat Falls har skrivit boken Mörkt liv som är en fantasi full historia om framtiden. Kraftiga jordbävningar har skapat många problem. Stora landmassor har rasat ner i vattnet och det blir trångt på jorden. Men det finns människor som har valt att bo under vatten. Tys familj är en av dom. Ty är en femtonårig pojke med mycket mod. En dag kommer Gemma, en flicka från ovan för att hitta sin bror. Tillsammans beger dom sig på äventyr in i den hemska verkligheten.

Jag tycker att boken var väldigt bra för den hade både fantasi, vänskap, humor och mycket äventyr. När man läser den kan man få man bild av som händer. Jag tycker att ibland var vissa kapitel lite för långa men det spelar nästan ingen roll för när man väl har börjat läsa är det omöjligt att sluta.

Jag älskar boken och jag rekommenderar den verkligen. Den passar både för killar och tjejer. Jag tycker den passar för ungdomar mellan 10 till 16 år. Om du tycker om att läsa spännande böcker så är detta en bok för dig.

Mitt omdöme: 5 av 5

Av Anastasia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar