onsdag 27 maj 2015

Protokoll från Biblioteksrådet

Här kommer anteckningarna från måndagens biblioteksråd. De finns också att läsa på biblioteksrådets anslagstavla i korridoren utanför biblioteket. Nästa biblioteksråd blir i början på höstterminen.

Minnesanteckningar Biblioteksråd 25 maj 2015

Närvarande: Felix och Minna från F, Tage från 1:an, Lova och Kornelia från 2:an, Shanti och Felix från 3:an, Elina och Thea från 4:an, Linus från 6:an och Karin, skolbibliotekarie.

·        Detta var terminens sista biblioteksråd och sista rådet innan sommaren.

·        Glöm inte att lämna tillbaka böcker innan sommaren! Titta i ryggsäcken eller bänken eller lådan så att inte böcker blir kvar när skolan stänger över sommaren.

·        Sommarboken! Sommar betyder sommarlov och Sommarboken. Karin kommer komma ut i alla klasser och prata om Sommarboken och tipsa om bra sommarlovsböcker.

·        Sommaröppettider på bibblan, eftersom vi som jobbar på bibblan också vill vara lediga i sommar är bibblan inte öppen lika mycket som vanligt. Tiderna som det är öppet är: måndag 14-19 och fredag 10-13. Dessa tider börjar måndagen den 15 juni och håller på till den 15 augusti.

·        Önskemål inför nästa termin: att ungdomsrummet ska få vara kvar, att vi ska ha en rejvfest på biblioteket, att vi ska köpa fler Titanic-böcker.

·        Nästa biblioteksråd blir i höst, glad sommar!

·        Vid pennan: Karin

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar